Петима души са загинали - от които две едногодишни момченца -

...
Петима души са загинали - от които две едногодишни момченца -
Коментари Харесай

Челен сблъсък отне живота на петима на пътя Плевен-Ловеч

Петима души са починали - от които две едногодишни момченца - в тежка злополука сред 2 автомобила на пътя Плевен - Ловеч, съобщи репортерка на БНР. Челният конфликт е станал в следобедните часове, пътят е затворен.

Говорителката на МВР-Плевен Мариана Цветкова сподели пред националното радио:  " Днес към 14.25 ч. в региона на пътен кантон " Люляци " на пътя Плевен - Ловеч челно са се сблъскали два леки автомобила с плевенска регистрация - Фолксваген Голф, ръководен от 60-годишен и Опел с лидер 31-годишен от плевенското село Милковица. В резултат на удара са починали лидерът на Фолксвагена и едногодишно момченце. Ранена е 51-годишна пътничка, която е настанена за лекуване в плевенска болница. От другия автомобил, участник в случая, са починали лидерът, както и спътниците му - 54-годишна и едногодишно момченце. В тежко здравословно положение в плевенската болница е настанена 21-годишна, пътувала в Опела. Променена е организацията на придвижването, сезирана е Окръжна прокуратута - Плевен. Движението се контролира от Пътна полиция ".

Временно придвижването по пътя Плевен - Ловеч в региона с. Брестовец бе лимитирано в двете направления. Трафикът бе пренасочен през обходен маршрут за всички МПС. Движението се контролира от пътна полиция.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР